szamitogép hitel

Linkek

Legjobb személyi kölcsön

Akciós Notebook

Toshiba notebook

Olcsobb Internet

Mobil Internet

Online Vásárlás

Naptár

augusztus 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

-0001.11.30. 00:00 | szh |

Címkék: ingyen hitel számítógép banki áruhitel hitelre számítogépet árúhtel

 

Ma ha rendelkezünk kelő egzisztenciával és rendszeres igazolt jövedelemmel szinte mindent megvásárolhatunk hitelre.. Vásároljunk számítógépet hitelre .

A nagyobb áruházak külön szolgáltatásként nyújtják az áruhitel lehetőségét mely egyes termékeknél nagyon kedvező vásárolhatunk kamat és kezdőrészlet nélkül havi egy százalék kamatra tehát ha vásárolunk számítógépet hitelre tegyük fel százezer forintért tíz hónap futamidőre, havi ezer forint kamatot kel majd fizetnünk ez nagyon kedvező ajánlat melyet érdemes kihasználni.

Mire érdemes figyelni?
Milyen számítógépet vásároljunk hitelre?

Szerintem az első szempont hogy minőségi terméket válaszunk.
Az akciós olcsó termékek általában az árukhoz hasonló színvonalat és minőséget tükrözik.
Persze nem utolsó szempont a felhasználási igények sem, ha csak irodai alkalmazások futtatására keresünk számítógépet hitelre bátran megvehetjük a legolcsóbbat is mert az is úgy van összeállítva, hogy az irodai funkciók kielégítésére megfelelő de ennél többet ne várjunk el tőle.
Viszont ha játszani is szeretnénk mostani játékokkal, vagy erőseb grafikai programokat futtatni érdemes oda figyelni melyik akciós ajánlatot válaszuk. Az olcsóbb gépeknél általában az alaplapra integráltak minden alkatrész mely nem előnyös és főképp nem bővíthető megfelelően, ugyan le lehet tiltani a nem kívánatos eszközöket az alaplapon és a helyettük újakat jobbakat rakni de ez általában halott dolog és nem fog a gép kifogástalanul működni.

számítógépet hitelre

Ha számítógépet hitelre vásárolunk általában ezt azért tesszük hogy valami jobbat vegyünk melyet majd szépen lassan több hónap alatt rá érünk kifizetni. Ha úgyis ráér fizetni és nem tűnik fel ha pár ezer forinttal több a havi részlet mindenképpen törekedjünk a minőségre ne az olcsóságra.

A játékoknál és grafikai programoknál nem csak a nagy memória kapacitású videó kártya a lényeg hanem a többi alkatrész is.. Hiába vesszük meg a legjobb videó kártyával rendelkező gépet ha a Celeron vagy esetleg Amd processzor nem tudja kiszolgálni a videó kártyát. A újabb kétmagos processzorok általában már megfelelőek de fontod a processzor óra jele mellet a L2 Cache mérete is ami mimnél nagyobb annál jobb és gyorsabb a CPU de ne vegyünk 512kb vagy 1Mb cache memóriás gépet mert ez le fogja lassítani az amúgy gyors videó kártyánkat. Fontos az FSB sebessége is minimum 667Mhz legyen de ha magasabb még jobb. Ez fontos a Ram szempontjából is főleg ha Windows Vistát szeretnénk majd futtatni a gépen melynek a százszázalékos működéséhez minimum 2GB RAM szükséges. Fontos a winchester sebessége is ugyan a mai gépeket már állatlába SAT HDD-vel kínálják de érdemes erre is figyelni.  A legfontosabb a jó alaplap és hogy ne legyenek felesleges integrált eszközök.

Ha a számítógépet hitelre vásárolunk és nem szeretnénk úgy járni hogy mire a törlesztő részleteket végre kifizetjük a gépünk ne érjen egy fabatkát se, semmi esetre ne vegyük meg a legolcsóbb konfigurációt. Mert ezek a gépek akár egy év elteltével már a vételáruk felénél is kevesebbet fognak érni.. Míg az erősebb kategóriás gépeknél nincs ilyen mértékű ár csókkenés és persze megbízhatóbbak is és így elégedettebbek is leszünk az új számítógéppel melyet hitelre vetünk.

Asztali vagy Hordozható számítógépet vásároljunk?

A Piaci felmérések során egyértelműen kiderült, hogy mára sokkal többen vásárolnak Notebook számítógépet mint hagyományos asztali PC-t.

A felmérések alapján 2007. volt az első olyan év amelynek során több laptopot értékesítenek, mint asztali számítógépet. Az érvek melyek a notebook-ok mellet szolnak elsősorban természetesen a mobilitás, melynek előnyeit nem csak a munkánk során használhatunk ki hanem a szórakozás és szabad kommunikáció terén is. Régebben az átlag notebook felhasználok megtartották az otthoni asztali gépüket is és a laptopot csak munkára használták, de idővel mindenki ráébredt arra hogy ez felesleges hiszen a mai modern laptopok ugyanazokat a funkciókat el tudják látni mint az asztali PC-k. A notebookok előretörését az is jelzi, hogy míg a Magyarországon 2007. első felében közel húsz százalékkal csökkent az asztali számítógépek eladása, addig a Laptopok értékesítések közel a kétszeresükre emelkedtek az elmúlt évekhez képest, ez köszönhető a megnövekeded igényeknek és a tömeg gyártásból adódó árcsökkenésnek és a jobbnál jobb számítógép hiteleknek. A hagyományos PC-k ára is folyamatosan csökken, és majdnem ezzel arányosan növekszik a teljesítményük de mindezek ellenére sem képesek tartani a versenyt.

számítógépet hitel

Ma ha vásárolunk egy jót felszerelt asztali számítógépet hitelre mindenképpen olcsóban megkapjuk mint egy ugyanúgy felszerelt laptopot, de ne feledjük hogy az új asztali csúcs gépünkhöz még monitora is szükségünk lesz és az új masinánkat nem csúfolhatunk meg egy régi képcsöves monitorral. Tehát keresnünk kell egy elfogadható árú LCD monitort, jó minőségű billentyűzetet, nagyon fontos egy jó egér, esetlegesen Wifi eszközöket az internet elérésünkhöz (hogy ne keljen bekábelezni az egész lakást). De érdemes előtte össze számolni a költségeket mert lehet hogy ezért az árért már egy hasonlóan felszerelt használt laptopot is kapunk, melyet ugyanúgy tudunk használni otthon is mint a munkánk során vagy bárhol máshol.

A mobil szélessávú internet terjedése és a jobbnál jobb akciók szintén elősegítik a notebook eladások növekedését, ha a mobil internet ára eléri a vezetékesét ez további sikereket fog hozni. Sőt mára a mobil szolgáltatok internet előfizetéssel úgy kínálják az akciós hordozható számítógépeket hitelre min a mobil készülékeket. A notebook vásárlása mellett szól az is, hogy teljesítményük mára versenyképes az asztali PC-vel. A jövőben valószínűleg jobban növekedni fog a kereslet a notebook iránt és a gyártok közti óriási versenynek köszönhetően az árak további csökkenése várható.

Persze egyes esetekben jobban használható egy asztali számítógép és bizonyos szolgáltatásokhoz fölösleges lenne a laptopot használni, ezért nem fenyegeti a jó öreg asztali PC-ket se a kihalás veszélye. De mivel csökken a kereslet könnyebben vásárolhatunk asztali számítógépet hitelre..